Gastcollege Digitale Didactiek

Onlangs werd onze onderwijsverbeteraar gevraagd om een gastcollege te geven bij de minor Digitale Didactieken van de lerarenlopleiding aan de Hogeschool Rotterdam. Vorige week was het zover, met veel enthousiasme heeft Alex Karlas aan de aanwezigen uitleg gegeven over de voor- en nadelen van het digitaal toetsen. Test-Correct werd ingezet om de leerdoelen te toetsen bij de studenten. Daarmee werd het de studenten direct duidelijk wat Test-Correct uniek maakt t.o.v. de papieren toets en de digitale toets.

Aanwezigen waren met name enthousiast toen ze doorkregen wat voor impact het heeft op het leerrendement als studenten actief worden betrokken bij het beoordelingsproces.

Ook interesse in een gastcollege en/of een demonstratie? Mail ons! info@test-correct.nl www.test-correct.nl