Eerste keer Test-Correct bij Erasmiaans

Toen aardrijkskunde docent Annika Huizinga eind september in twee paralelklassen voor het eerst een toets gaf met Test-Correct, konden leerlingen meteen aan de slag vanwege de intuïtieve interface. Na dit geslaagde begin zullen hopelijk nog vele toetsen volgen. Wij zijn blij met de hulp en feedback van Annika, omdat zij al jaren bezig is met een oriëntatie op digitale toetsen en ons kan wijzen op mogelijke verbeteringen.

Haar woorden over Test-Correct: “Het doet iets fundamenteel anders dan wat er bestaat aan digitaal toetsen. Namelijk de leerling bij het beoordelen betrekken.” Zij geeft als advies aan docenten die met Test-Correct willen beginnen om het een paar keer te proberen met een oefentoets, zodat leerlingen en docent er vertrouwd mee raken.